17. 5. 2024   |   svátek má Aneta
 

Bulharská pomazánka

Název Množství a jednotka
rybí konzerva šproty v oleji 250 g
mletá sladká paprika 1 lžička
pálivá paprika
worchestrová omáčka 2 lžíce
plnotučná hořčice 1 lžíce
Zobrazit všechny ingredience

večeře
Kuchyně: česká
Příprava: 20 min.
Vaření:
Jarča



Postup
Maso z rybí konzervy dáme do misky a vidličkou rozmačkáme na malé kousky. K tomu přidáme sladkou mletou papriku, kdo má rád přidá i trochu pálivé, na jemno nakrájenou sterilovanou okurku, 2 prolisované stroužky česneku, 2 lžíce worcesterské omáčky, lžíci plnotučné hořčice, rajský protlak, majonézu. Pomazánku dochutíme soli. Vše promícháme a mažeme nejlépe na topinky.


Další fotografie
 


RECEPTY

Polévka z růžičkové kapusty

Postup: Růžičkovou kapustu očistíme, odstraníme škaredé listy a vložíme do hrnce.... zobrazit recept

RECEPTY

Smažený sýr

Postup: Centimetrové plátky sýra obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a ve strouhance.... zobrazit recept

RECEPTY

Pirátské špagety

Postup: Špagety uvaříme v osolené vodě. Rybí filé (tresku, lososa nebo použijeme... zobrazit recept

RECEPTY

Zelné placičky z rýžové mouky

Postup: Kysané zelí překrájíme na menší kousky, vodu ze zelí slijeme do misky, ve které... zobrazit recept

RECEPTY

Nakládané okurky - nálev Pikanta Haná

Postup: Nejprve si umyjeme a vyvaříme sklenice a víčka, do kterých budeme okurky... zobrazit recept

ZAJÍMAVOSTI

Velký test nanuků

Míša tvarohový Mražený tvarohový krém s kakaovou polevou Složení: Tvaroh... zobrazit článek

RESTAURACE

Dřevjanka

Nabízíme přes 64 míst k sezení, restaurace je rozdělena na kuřáckou a...